Trackmanager

Op bijna elke skibaan doet men wel iets aan reserveringen of boekingsregistratie. Vele Excel-ridders stoppen de getallen in hun zelfgemaakte sheets. Maar eigenlijk bestaat er behoefte aan professionele software die helpt het beheer van de banen goed in beeld te brengen. Thicor Services komt met een voordelige en eenvoudige oplossing:

TrackManager is een software-programma die het beheer, de planning en de facturering van de indoor skibanen ondersteunt. Thicor Services BV levert en onderhoudt de software, die veel verder gaat dan vastleggen van klantnamen en reserveringen op de baan. Door het gebruik van een overzichtelijk klantenbestand, een makkelijk baanreserveringschema, eeuwigdurende kalender, eenvoudige factureringsmodule én de mogelijkheid tot uitdraaien van allerlei rapporten verdient een investering in deze beheersoftware zichzelf gauw terug. TrackManager is het meest uitgebreide en flexibele programma dat speciaal hiervoor gemaakt is. Het programma is ontworpen en gerealiseerd in samenwerking met Indoorski & Snowboard Den Bosch.

4 redenen om te kiezen voor TrackManager!

  1. Baanbeheer, klantenbestand én facturatie in één programma, waardoor fouten in de facturatie verleden tijd zijn.
  2. Binnen het klantenbestand kunnen aparte groepen aangemaakt worden, zoals vriendengroepen, leraren etc., maar de klanten kunnen nog steeds apart ingeboekt worden.
  3. Mogelijkheid om vele soorten rapporten uit te draaien, duidelijk en overzichtelijk.
  4. Werken vanaf meerdere locaties mogelijk waardoor u vanuit huis de administratie kunt bijwerken terwijl er op kantoor rapporten worden gemaakt en achter de bar lessen worden ingeboekt.

Dé oplossing voor banenbeheer

TrackManager is onze oplossing voor het beheer van banen waar per vaste tijdsperiode een activiteit wordt gedaan, eventueel met begeleiding van een leraar. Hieronder kunt u een idee krijgen van de vele mogelijkheden van TrackManager.

Het opstarten

Bij het opstarten krijgt u een Login venster waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Zonder gebruikersnaam en wachtwoord kunt u niet met TrackManager werken. Elke gebruikersnaam heeft zijn eigen rechten. Indien u drie keer het verkeerde wachtwoord intypt, sluit het programma automatisch weer af.

Banenbeheer

Het hoofdvenster van TrackManager toont een kalender. Voor snelle navigatie kunt u op een dag, een maand of een jaar klikken. Het overzicht met geselecteerde klanten geeft aan op welke personen u de acties kunt doen met de knoppen onderaan. De kleuren geven aan wat iemand komt doen en welk niveau deze klant heeft in die activiteit. Via het notitieblok (memo) onderaan de pagina kunt een aparte notitie opgeven.

Meer informatie over deze mogelijkheidkunt u vinden onder Banenbeheer van het Mogelijkheden-menu.

Groepenbeheer

Het venster Groepen geeft een lijst van alle bestaande groepen en de personen die in die groepen zitten. Door personen in groepen in te delen is het makkelijker om voor dezelfde groep mensen boekingen te maken en hoeft u niet elke persoon apart op te zoeken. Als klanten niet samen komen kunt u elke persoon zijn eigen groep geven. Per groep kunt u een primair contact instellen, zodat u weet met wie u contact moet opnemen, mocht er iets aan de hand zijn. Via de afspraakknoppen komen de afspraken meteen in de agenda. 

Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u vinden onder Groepenbeheer van het Mogelijkheden-menu. 

Financiën

Het venster Financiën laat u snel basisfacturen maken.  Indien de factuur direct en helemaal wordt betaald klikt u op de knop “Betaal Factuur”. Er wordt dan direct een betaalboeking gedaan ter grootte van de factuur en de factuur wordt op “Voldaan” gezet.

Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u vinden onder Financiënbeheer van het Mogelijkheden-menu.

Rapportage

In het venster Rapporten kunt u eenvoudig basisrapportages maken. U kunt ook een overzicht maken van alle geboekte lessen van een klant of groep of een overzicht van openstaande facturen van een groep. Het overzicht van alle openstaande facturen van klanten die “vandaag” komen is een handig hulpmiddel wat u vaak aan het begin van de dag zult uitdraaien.

Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u vinden onder Rapporten van het Mogelijkheden-menu.

Wilt u specifiekere informatie over hoe TrackManager in elkaar zit? Klik dan op het tabblad Mogelijkheden en u krijgt een overzicht van alle mogelijke vensters mét uitleg. Of ga gelijk naar het venster van uw interesse door te klikken in het Features-menu rechts bovenaan deze pagina.